NIŠTA MU NIJE BILO JASNO: Povoljno naručio telefon preko interneta, a kad mu je stigla pošiljka OSTAO JE BEZ TEKSTA! (FOTO)

Autor:

Razonoda

01.04.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajan Balesteros (23), Filipinac koji je mislio da je našao sjajnu ponudu za ajfon na internetu doživeo je razočaranje, a slike su obišle svet.

Foto: facebook.com

Kako kaže, iskočila mu je reklama da je telefon na popustu. U brzini, ne želeći da propusti sjajnu priliku, zamolio je svog šefa da plati preko njegove kartice.

- Mislio sam da je čovek u nekakvoj žurbi i stisci s novcem, pa zato prodaje telefon budzašto. Zamolio sam šefa da poručim putem njegove kartice, pa ću mu ja dati novac. Čim sam video koliki će biti troškovi poštarine, nešto mi je bilo sumnjivo, ali nisam se previše bavio time - kaže Rajan medijima, prenosi Kurir.

Onda je poštar zazvonio i doneo telefon. Tad je već bilo sasvim jasno da je došlo do greške.

- Kad sam video ogromnu kutiju, ništa mi nije bilo jasno. Ispostavilo se da sam zapravo kupio stočić za kafu u obliku telefona - kaže on.

Kaže i da ga je poklonio šefovoj osmogodišnjoj ćerki, koja je oduševljena.

- Šef mi nije ni rekao da je u pitanju stočić jer je mislio da stočić i želim da kupim, tako da je cela stvar prošla neprimećeno dok sto nije stigao. Mrzi me da čitam opise ispod slika na oglasima, ali očito ću morati da to počnem da radim - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading