URNEBESAN OGLAS ŽENE (40) IZ BARAJEVA: Treba mi momčina da mi skine nevinost!

Autor: Republika

Razonoda

29.03.2021

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas na internetu i društvenim mrežama možete pronaći oglase na kojima se traže stanovi, automobili, garderoba, a jedna Barajevčanka je odlučila da u četrdesetoj godini potraži muškarca koji će je oženiti, ali i razdevičiti!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova domaćica, čije je ime poznato redakciji, kaže da su mnogi pokušali da je iskoriste i da zato ne želi da se predstavlja javnosti, prenosi Objektiv.

Komšinica me navratila da preko oglasa tražim muža. Nigde ne izlazim iz kuće pošto se brinem o nepokretnoj majci. Zato mi treba muška ruka da mi pomogne oko kućnih poslova, ali i oko nje. Ona je krupna žena od 126 kilograma, a u kolicima. Treba je odvesti do kupatila – priča M. R. prisećajući se perioda kada joj je otac bio živ.

Ponudu postavila na Fejsbuku

Tražim muža, nevina, slatka kao bombona, dole čista i ugledna. 40 godina, nikad farbana, prirodna. Nisam se udavala, nije bilo prilike. Tražim dobrog i poslušnog. Javite se zainteresovani. 

Željna seksa

Oglas ove udavače odmah je privukao pažnju jer je, tražeći muža, napisala da je nevina i da želi sa pravim muškarcem da izgubi nevinost.

Nisam dosad vodila ljubav. Nisam htela svakom da se dam. Uredna sam, čista, redovno se dole šišam, pratim najnovije trendove. Ne brijem noge. Željna sam seksa, da probam i ja kako to izgleda. Zato neću matorca, nego nekog jačeg, da može da me podigne i zavrti – priča domaćica, naglašavajući da joj imovinski status budućeg mladoženje nije bitan.

Ne želi matorce

Kaže da joj svaki muškarac odgovara, samo je bitno da nije mnogo star. Udvarali su joj se mnogi ali je kako tvrdi brzo videla da žele da je iskoriste.

- Kad prođem ulicom i odem u prodavnicu dobacuju mi ovi što sede i piju pivo. Oni bi da mi uzmu traktor, tanjirače i vile. Zato sam postavila uslov da ko hoće da me upozna, dođe sa nekom ženskom osobom, majkom, komšinicom, sestrom, rođakom - govori ona.

Otac nije želeo da je uda

Čitav život je provela pod "staklenim zvonom" jer kako kaže roditelji su je dobili u kasnim godinama. 

- Oni zato i n isu hteli da se udam, da ne bih otišla od kuće. Obavljala sam sa tatom sve poljske poslove, vozim i traktor, ali došlo je vreme da me neko odmeni. Čekala sam da tata umre, da ga oželim i da nađem srodnu dušu dok još nije kasno - ističe ova domaćica čije imanje broji oko 10 hektara zemlje. 

Muškarci vole prirodne

Ona kaže da se nikada nije farbala jer joj je otac branio. Zbog toga ne žali jer kako ističe danas je u modi biti prirodan.

- Volim da budem ono što jesam. Ne farbam kosu niti nokte, ne nosim brushaltere, oni stežu i ostavljaju ožiljke. Ja sam jedna prirodna, nasmejana žena,iako me život nije mazio, otac mi je rano umro, sav teret je na meni, ipak ne klonem duhom. Taj koji me oženi biće srećan pored mene. Ništa ne treba da donosi, imam sve stvari od pokojnog oca. Samo ličnu kartu i pravac Barajevo

Kaže da joj se do sada javilo 10 muškaraca, a samo dvojicu je upoznala. 

- Pravo da vam kažem, nekako su mi mlitavi, stidni. Neću da im izvlačim reči iz usta. Pa ako moram reč onda mogu misliti kako ću onu stvar. Ne treba mi takav muškarac. Bolje da budem sama nego sa nekim šonjom - zaključuje ova domaćica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

19.08.2021 12:10

Imamo jednog kandidata kod mene u selu.