(FOTO) ALEKSANDRA DOBILA RENDGEN SNIMAK I OSTALA U ŠOKU! Ovo još niste videli!

Autor: Republika.rs

Razonoda

13.03.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Majkl (20) otišla je u bolnicu kako bi proverila da li ima promena u njenoj bolesti, a rezultati su je oduševili na više načina. Ne samo da nije bilo promena u njenoj bolesti ulceroznom kolitisu (hroničnoj upali debelog creva i rektuma) već je na snimku primetila i nešto što ju je nasmejalo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kada joj je lekar rekao da na snimku preseka njene karlice za sada nema ništa za brigu, osetila je olakšanje i otišla kući. Tamo je još jednom pogledala snimak i primetila da se na njemu vidi čudan oblik koji veoma podseća na njenog ljubimca - psa Džordža.


Ova slika skrenula joj je misli sa toga šta bi moglo da bude na narednom pregledu, od koga zavisi da li će morati da uzima lekove do kraja života.

Aleksandra je sliku podelila na grupama za ljubitelje pasa, gde je naišla na oduševljenje, za razliku od njegih drugarica koje su uglavnom prevrtale očima na njenu konstataciju da se na snimku vidi lice njenog psa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading