(VIDEO) DA LI ZNATE ŠTA ZNAČI 30 ODSTO MOGUĆNOSTI ZA KIŠU? Ceo život smo pogrešno razumeli prognozu, ostaćete bez TEKSTA od ovoga!

Autor:

Razonoda

26.02.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada meterolozi kažu da postoji 30 odsto mogućnosti za kišu, to ne znači ono šta vi mislite.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Vremenska prognoza zapravo krije tajne

Mnogi od nas znali smo da se zapitamo šta znači kada meteorolozi kažu da postoji određen procenat mogućnosti da će padati kiša, ali većina nas zapravo misli pogrešno.

Jedna korisnica TikToka otkrila je šta taj procenat zapravo znači i šokirala mnoge, kako prenosi Mirror. Na društvenim mrežama poznata je kao @sydjkell, a njen video prikupio je više od 10,5 miliona pregleda.  

@sydjkell

#stitch with @sooklyn #ColorCustomizer I have toooo many of these. I’ll do another weather one. #embarassing #iwastodayyearsold

♬ original sound - Syd

- Mislila sam da, kad su rekli da postoji 30 odsto mogućnosti za kišu, to znači da postoji 30 odsto šanse da će padati kiša. Nikada nisam znala da to zapravo znači da će kiša sigurno padati, ali da će padati u samo 30 odsto našeg mesta. Znači, ako piše 100 odsto kiše, znači da će celo mesto zahvatiti kiša - objasnila je u svom videu. Otkako je video objavljen, prikupio je više od 2,1 miliona lajkova, a mnogi su ostali šokirani ovim saznanjem. 

- Zašto sam ja mislila da 100 odsto znači jaka kiša, a 30 odsto lagana kiša? - pitala se jedna korisnica, dok je jedan korisnik otkrio: - Više nisam siguran da išta znam. -

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading