PREVARIO ME ROĐENOM MAJKOM DOK SAM SE PORAĐALA: Potresna ispovest devojke je rasplakala mnoge!

Autor: Republika

Razonoda

24.02.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena mama Džesika Aldrič vratila se sa svojom bebom i utvrdila da je njen dečko pobegao sa njenom majkom. Nju je dečkom Rajan Šelton (29) izdao tako što ju je dok je bila u bolnici ostavio na najgnusniji način.

RepublikaFoto: facebook.com/app-facebook Jess Jane Aldridge
Tekst potpisa

Ovaj mladi par živeo je sa Džesikinim roditeljima. Posle nekoliko nedelja od njihovog useljenja, ona je primetila da njena majka flertuje sa njenim dečkom. A kada se vratila iz bolnice saznala je da su oni zajedno i da su se preselili u novi dom, koji je 30 km udaljen od tadašnjeg stana.

- Trebala je da bude baka moje dvoje dece i pomaže mi da se brinem o njima, ali umesto toga ona je pobegla sa mojim dečkom. Slomljena sam, izgubila sam i mamu i oca dvoje dece - rekla je ona.

Kada je ostala trudna sa drugim detetom, Džes se preselila kod majke i njenog 56-godišnjeg supruga Erika. NJoj je to bila olakšavajuća okolnost, jer je tada imala drugi posao sa punim radnim vremenom i mislila je da će joj mama pomoći oko dece.

Ova mlada mama kaže da je najteži period bio kada je bio policijski čas tokom pandemije i kada su bili svi zajedno u kući. Tada je primetila da njena mama koketira sa njenim dečkom i to ju je jako iritiralo. Kasnije je shvatila da to traje mesecima i da je ona iz tog razloga oblačila kratke haljine.

Ona je drugo dete rodila putem carkog reza i Rajan joj se tada javio porukom da raskida jer mu je dosta što ga optužuje da je sa njenom mamom. On je došao u porodilište da vidi dete, pokupio je stvari i otišao. Ona tada nije znala da je on otišao sa njenom majkom.

Nekoliko dana pošto je izašla iz bolnice, priznali su joj da su u vezi. Uzeli su sve stvari i otišli, ostavivši mladu mamu da sama plaća račune i brine o deci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading