KAPETAN TOM U BOLNICI! Deka (100) koji je sakupio milione funti za borbu protiv korone i sam oboleo! SVET SE MOLI ZA NJEGA!

Autor: Republika

Razonoda

31.01.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan Tom Mur, stogodišnjak koji je proglašen vitezom nakon što je tokom prvog lokdauna u Velikoj Britaniji prikupio milione funti za pomoć Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS), zaražen je korona virusom i nalazi se u bolnici.

RepublikaFoto: printskrin/tviter
Tom Mur

Njegova ćerka Hana Ingram Mur rekla je da je kapetan Tom primljen u bolnicu u Bedfordu i da prima "dodatnu pomoć" u disanju, prenosi BBC.

Ona je dodala da se veteran britanske vojske poslednjih nekoliko nedelja lečio kod kuće.

Pojedini političari poželeli su Muru brz oporavak.

Ministar za vakcinaciju Nadim Zahavi naisao je na Tviteru da se moli za njega, dok je lider laburista Kri Stramer istakao da se cela nacija nada da će brzo ozdraviti.

- Bili ste nam inspiracija sve vreme ove krize - napisao je Stramer.

Mur je u aprilu prošle godine napravio 100 krugova oko svoje bašte kako bi prikupio novac za Nacionalnu zdravstvenu službu Velike Britanije.

 
On je nameravao je da prikupi 1.000 funti za dobrotvorni fond namenjen britanskom zdravstvu uoči 100. rođendana, ali je akcija je prevazišla sva očekivanja, a 650.000 ljudi doniralo novac je putem njegove dobrotvorne stranice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading