(VIDEO) PISMO NAJVEĆEG MASONA SVIH VREMENA OTKRIVA: Treći svetski rat je blizu, EVO GDE ĆE POČETI

Autor: Webtribune.rs

Razonoda

14.11.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki mason Albert Pajk je napisao pismo pre 146 godina u kom detaljno opisuje kako elite planiraju da pokrenu Treći svetski rat u 21. veku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pismo, napisano 1871. godine, detaljno objašnjava kako će Novi svetski poredak izazvati Sveti rat između cionista i islamskog sveta:

Izrael i islamski svet

- Treći svetski rat mora biti podstaknut iskorišćavanjem razlika koje uzrokuje "agentur" Iluminata između političkih cionista i lidera islamskog sveta. Rat mora biti sproveden na takav način da se Islam (muslimanski arapski svet) i politički cionisti (država Izrael) međusobno unište. U međuvremenu, ostali narodi, kada ponovo budu podeljeni po ovom pitaju, biće ogrančeni da se bore do tačke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscpljenosti - navodi se.

Albert Pajk je dobio viziju, koju je opisao u pismu koje je napisao Maciniju, 15. avgusta 1871. godine. Ovo pismo grafički opisuje planove za tri svetska rata koja su se smatrala neophodnim za dovođenje "Jednog svetskog poretka".

Uvreženo je mišljenje da je kratko vreme Pajkovo pismo Maciniju bilo prikazano u Britankoj biblioteci muzeja u Londonu, i da je ono kopirano od strane Vilijama Gaja Kara, bivšeg obaveštajca u Kraljevskoj kanadskoj mornarici.

Britanska biblioteka je u pisanoj formi potvrdila da takav dokument nikada nije bio u njihovom vlasništvu. Osim toga, u Karovoj knjizi, on uključuje sledeću fusnotu:

- Čuvari rukopisa su nedavno obavestili autora da ovo pismo nije unešeno u katalog u Britanskoj biblioteci muzeja. Čudno je to što je čovek sa znanjem kardinala Rodrigeza rekao da je to bilo 1925. godine.

Čini se da je Kar saznao za ovo pismo od kardinala Kara Rodrigeza iz Santijaga u Čileu, koji je napisao "The Mystery of Freemasonry Unveiled".

Treći svetski rat mora biti sproveden na takav način da se Islam (muslimanski arapski svet) i politički cionisti (država Izrael) međusobno unište

Do dana današnjeg nema nikakvih dokaza da je ovo Pajkovo pismo ikada bilo i napisano. Ipak, ovo pismo je često citirano i bilo je predmet mnogih diskusija.

Ovo su očigledno izvodi iz pisma, koj pokazuju kako su tri svetska rata planirana za mnoge generacije.

Prvi svetski rat

- Prvi svetski rat bi se mora dogoditi u svrhu da se omogući Iluminatima da sruše moć carske Rusije i da tu zemlju načine tvrđavom ateističkog komunizma. Neslaganje izazvano agentima Iluminata između britanske i nemačke imperije će se iskoristiti za podsticanje ovog rata. Na kraju rata, komunizam će biti izgrađen i iskorišćen kako bi se uništile druge vlade i kako bi se oslabile religije.

Studenti istorije će prepoznati da su politički savezi Engleske sa jedne strane i Nemačka sa druge, sklopljeni između 1871. i 1898. godine od strane Oto fon Bizmarka, kozaverenika Alberta Pajka, bili instrumentalni u stvaranju Prvog svetskog rata.

Drugi svetski rat

- Drugi svetski rat mora biti podstaknut korišćenjem razlika između fašista i političkih cionista. Ovaj rat se mora dogoditi tako da nacizam bude uništen i da politički cionizam bude dovoljno jak da uspostavi suverenu državu Izrael u Palestini. Tokom Drugog svetskog rata, međunarodni komunizam mora postati dovoljno jak da uravnoteži hrišćanstvo, koje bi onda bilo zabranjeno i uzdržano sve dok nam ne bude bila potrebna konašna društvena kataklizma.

Mi ćemo osloboditi nihiliste i ateiste, i izazvaćemo snažnu društvenu kataklizmu koja će u svom užasu jasno nacijama pokazati efekat apsolutnog ateizma, poreklo divljaštva i najkrvavija previranja

Posle Drugog svetskog rata, komunizam je postao dovoljno snažan da počne da preuzima slabije vlade.

1945. godine, na konferenciji Potsdam između Trumana, Čerčila i Staljina, veliki deo Evrope je jednostavno predat Rusiji, a na drugoj strani sveta, posledice rata sa Japanom su pomogle da se plima komunizma pomeri na Kinu.

Treći svetski rat

- Treći svetski rat mora biti podstaknut iskorišćavanjem razlika koje uzrokuje "agentur" Iluminata između političkih cionista i lidera islamskog sveta. Rat mora biti sproveden na takav način da se Islam (muslimanski arapski svet) i politički cionisti (država Izrael) međusobno unište.

- U međuvremenu, ostali narodi, kada ponovo budu podeljeni po ovom pitaju, biće ogrančeni da se bore do tačke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscpljenosti. Mi ćemo osloboditi nihiliste i ateiste, i izazvaćemo snažnu društvenu kataklizmu koja će u svom užasu jasno nacijama pokazati efekat apsolutnog ateizma, poreklo divljaštva i najkrvavija previranja.

- Zatim će svuda, građani koji su obavezni da se brane od svetske manjine revolucionara, istrebiti one razarače civilizacije, a mnoštvo onih razočaranih hrišćanstvom, čiji će deistički duh od tog momenta biti bez kompasa ili pravca, željni ideala, ali ne znajući gde da usmere svoje obožavanje, primiće istinsko svetlo kroz univerzalnu manifestaciju čiste doktrine Lucifera, koja će konačno biti izneta u javnost.

- Ova manifestacija će rezultirati opštim reakcionim pokretom koji će pratiti uništavanje hrišćanstva i ateizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading