Svi naši potezi kreiraju određenu energiju koju šaljemo!

Autor:

Razonoda

23.01.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakon broja 3 se zasniva na afirmaciji i jednostavnoj zapovesti: "Sve što radite, vratiće vam se trostruko" Univerzum želi da postignete sve što želite u životu i sve vraća trostruko, ali samo ukoliko ispoštujete ova 3 koraka i živite u skladu sa tim pravilima, objašnjava Ana Alvares, žena koja je život posvetila proučavanju fenomena Univerzuma i moći koju on ima nad našim životima.

RepublikaFoto: Photo by MI PHAM on Unsplash

Čak je i Nikola Tesla verovao u moć ovog broja. "Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte u smislu energije, frekvencije i vibracije." – Nikola Tesla.

Osobe koje žive u skladu sa zakonima Univerzuma, imaju više samopouzdanja, bolju refleksiju stvarnosti i lako ostvaruju lične ambicije. 

Šve  što pomislimo, uradimo i osećamo ispunjeno je određenim energetskim nabojem i definiše se znakom plus ili minus. Ono što šaljemo u Univerzum će nam se i vratiti, ali uvek u većem obimu. Svi naši potezi kreiraju određenu energiju koju šaljemo, a od toga zavisi kakve će nam se stvari dešavati u životu.

Prema zakonu o vibraciji, svaka čestica u svemiru je u stalnom kretanju i stalno nosi energiju. Uz to, sve ima svoju specifičnu energetsku frekvenciju. Čestice visoke energije prirodno su prilagođene drugim česticama visoke energije, a isto važi i za one koji imaju malu energiju.

Stoga, ako su svi vaši postupci, misli i osećanja ispunjeni ljubavlju i harmonijom, sve ovo će vam se vratiti trostruko. Isto važi i kada su negativne misli u pitanju, zato pametno birajte šta želite da privučete u život.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading