(VIDEO) PODIĆI ĆE VAM SE SVAKA DLAKA NA TELU: Teslin automobil registrovao DUHA NA GROBLJU?! JEZIVO

Autor:

Razonoda

14.01.2021

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kompanija Elona Maska opremila je „Tesla“ automobile neobičnim karakteristikama – vozač može da iznenadi saputnike puštanjem zvuka kozjeg meketanja, kao i drugih zvukova kretanja, recimo galopa iz serijala „Monti Pajton i sveti gral“. Automobil je opremljen i specijalnom kamerom za nadzor koja je u videu koji sledi zabeležila neobjašnjivu pojavu...

Na društvenim mrežama pojavio se jezivi video-snimak koji prikazuje kako „Teslin“ monitor za nadzor vožnje otkriva ono što su mnogi korisnici nazivali duhom, prenosi „Sputnjik internešenel“.

Snimak počinje u momentu kad se vozač prilazi groblju, gde nema žive duše. Međutim, sistem za nadzor pokazao je osobu s desne strane... koja se kretala. „Duh“ je stajao na ekranu i dok se automobil polako kretao napred, ali na vidiku nije bilo nikog.

 

 

Jedan korisnik interneta tvrdi da je sistem pogrešno zamenio cveće na groblju sa osobom koja drži cveće. Ali u tom slučajubi otkrio mnogo „duhova“, jer je groblje bilo puno buketa.

Ova neobična pojava još uvek nije objašnjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading