(FOTO,VIDEO) POGLEDAJTE UZ KAKAV CRTANI FILM SE ZABAVLJAJU DANSKA DECA! Ono kad "DŽON PENIS MEN" postane omiljeni junak! SKANDALOZNO!

Autor: Av Club, Republika

Razonoda

08.01.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo normalno!?

RepublikaFoto: Crtani

Džon Dilermand je animirana TV emisija o čoveku u staromodnom kupaćem kostimu sa crvenim i belim prugama, čiji ga ogromni penis, koji se neprekidno "diže", vodi u svakakve nezgode.

Što je najgore, Džon Dilermand, što u prevodu znači "John Penis-man" je TV emisija stvorena za zabavu danske dece.

Prva epizoda Džon Dilermand debitovala je prošle subote na danskoj državnoj televiziji, i, prema onome što možemo shvatiti, iako ne razumemo danski jezik, serija prati Džona koji koristi svoj penis u boji slatkog štapa kako bi mu pomogao da nađe posao, kao šetač pasa.

On, naime, vodi pse u šetnju koristeći se, pogađate, "njegovim štapom". Ali, kada psi krenu za mačkom, on ih mora vratiti tako što će ih voziti kamionom, škripati igračkom uhvaćenom za njegov zmijoliki penis i bolno se lecnuti kad god je pas ugrize.

RepublikaFoto: Crtani

Epizoda se završava tako što pokušava da kuva kobasice tako što svojim elastičnim penisom podiže limenku lakše tečnosti na roštilj, što rezultira eksplozijom u crtanom filmu.

Uprkos činjenici da je Johnni Penis-man prošao kroz veliki "broj ruku" pre nego što je javni emiter odlučio da ga emituje, danski komentatori nisu jednoglasni u mišljenju da je sve to prikladno za decu. 

Uostalom, pogledajte crtani, pa prosudite sami da li je ovo prikladno za dečji uzrast i da li biste vi vašim mališanima dozvolili da ga gledaju.

Profesor sa Univerziteta Roskilde rekao je da Džon Dilermand ne podržava standardnu ideju patrijarhalnog društva , uprkos tome što deluje "bezazleno", jer je to komedija.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading