ONI NJEMU OTKAZ, A ON NA NJIH BAGEROM! BESAN ZBOG GUBITKA POSLA "MERCEDESU" UNIŠTIO 50 AUTOMOBILA!

Autor: Blic, Republika

Razonoda

07.01.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osveta!

RepublikaFoto: Printskrin/Tviter

Nakon što je otpušten sa posla, jedan radnik u fabrici Mercedesa u Vitoriji na severu Španije ukrao je bager sa gradilišta i besan uništio više od 50 vozila modela Vito i V-klase, koji se proizvode u ovoj španskoj fabrici.

Šteta se procenjuje na više od dva miliona evra, piše Bizlife.

 

Radnik je uhapšen i tereti se za više krivičnih dela. Kako navode lokalni mediji, srećna okolnost je što se incident dogodio u trenutku kada pogoni nisu radili, a u krugu fabrike su se nalazili samo pripadnici obezbeđenja i službe za održavanje, tako da nije bilo povređenih i nastradalih.

 

Šteta je mogla da bude i veća, s obzirom na to da je prema tvrdnji svedoka radnik pokušao da bagerom uđe u proizvodnu halu kako bi oštetio skupocenu opremu, ali mu to nije pošlo za rukom.

Nejasno je šta je podstaklo ovaj čin, ali plan je verovatno dugo pripreman, s obzirom na to da je nezadovoljni čovek napustio kompaniju još 2017. godine.

 

 

Tačni motivi njegovog delovanja znaće se kada izađe pred sudiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading