NA OSNOVU KODA "2021" NUMEROLOG PREDVIĐA PAKAO: Brojna samoubistva i misteriozni nestanci obeležiće nerednu godinu

Autor:

Razonoda

02.01.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naročito će mladi ljudi biti ugroženi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Brojne nesreće i tragedije obeležile su prethodnu godinu. Ali, kako za sada stvari stoje, ni naredna godina neće biti izuzetak. Uz to, numerološki, ova godina će doneti veliki broj samoubistava mladih ljudi.

Poznati srpski numerolog Miša Zomboran na osnovu numeričkog koda (broja 2021) otkriva za 24sedam.rs kakva nas godina očekuje. Koronavirus će biti na izdisaju, ali, nažalost, ljudske tragedije će biti nešto što što će je obeležiti.

– Nigde ništa neće biti kao nekad! Godina 2021. jeste u znaku broja 5, koji je pozitivan, pun slobode i puno toga lepog, ali to apsolutno malo može da donese državi Srbiji, jer i država ima svoj numerički kod, kao i mnogo toga na planeti… Jedino olakšanje se vidi u kraju pandemije i otkrivanju mnogih tajni – navodi Zomboran za portal "24sedam" i dodaje:

– Međutim, tek nam sada predstoji borba, pre svega u ekonomiji. S toga, opustiće se mnoge kriminalne grupacije, to jest, nastaviće se čistka u njihovim redovima usled sve manjeg “plena”. Uopšte neće biti prazno u odeljku hronike mnogih medija – kaže Zomboran.

 

Nažalost, prema njegovim rečima, jedna od posledica 2020. je i to da će biti sve više samoubistava i misterioznih nestanka osoba.

– Najviše ubistava i samoubistava se mogu dogoditi u periodu pred kraj zime i početkom proleća, pa u prelazu s jeseni na zimu. Nažalost, situacija je dovela do toga da se narod otuđi, da ne veruje nikome, da nema razumevanja, da ne može iz raznih razloga da se posveti svom psihofizičkom zdravlju. A tu je i jedan od razloga mnogih saobraćajnih udesa…ili se previše opustimo ili previše budemo u psihičkom grču – kaže naš sagovornik.

Međutim, broj 2021 pokazuje i jednu zastrušujuću stranu.

– Mora se raditi na poboljšanju životnih uslova za budućnost pre svega kod mladih osoba,  jer će u 2021. doći do većeg broja suicida kao razlog novonastale situacije u zemlji i svetu – zaključuje Zomboran.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Komentator

03.01.2021 10:37

Bolesno.