KAKAV HIT: Napao policajca na plaži sa PENISOM U EREKCIJI!

Autor: Republika

Razonoda

11.11.2017

05:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski policajac je u četvrtak pozvan kao svedok na suđenju R.K. (30) koji je optužen za napad na službeno lice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bludnik iz Hrvatske se suočava sa zatvorskom kaznom zbog napada na policajca

R. K. je početkom jula na opatijskoj plaži nasrnuo na policijskog službenika u trenutku kada je ovaj pokušao da ga opomene s obzirom na to da je bio go na javnoj opatijskoj plaži.

- Taj dan nisam bio na dužnosti, stanujem u blizini plaže na kojoj se incident i dogodio. Zvao me je kompija koji je bio na poslu, zamolivši me da se spustim dole na plažu, jer ga je zvala prijateljica i rekla mu da je tamo na plaži jedan go čovek i da se samozadovoljava, da vređa i uznemirava kupače, decu i odrasle osobe na plaži. Otišao sam tamo, spustio se na šetalište s kojeg se vidi plaža i video gospodina da stoji na mostiću go. Meni je bio okrenut leđima, video sam desnu ruku, ustvari lakat, da se samozadovoljava. Pristupio sam mu, izvadio službenu ispravu, legitimisao se, predstavio da sam policajac i rekao mu da se obuče i krene sa mnom - opisuje policajac.

Međutim, nakon toga nastaje haos.

- On se okrenuo i rekao mi: "Ma, koja si ti policija". Prišao sam mu, jer je bio udaljen od mene oko dva metra, ali on je nastavio da hoda po mostiću i spustio se do mora. Bio je go s ukrućenim penisom. Svojom levom rukom uhvatio sam ga za desni lakat, ali kako je bio namazan uljem istrgnuo se, iskliznuo mi je, a drugom rukom me odgurnuo o prsa pa sam ja pao u more. Potrgao mi je majicu, pao sam s torbicom i dokumentima, policijskom legitimacijom i mobilnim telefonom u more - rekao je policajac, a prenosi Novi list.

Dodaje kako je nakon izlaska iz mora prešao preko mostića i video da je optuženog zadržao drugi policajac, koji je takođe bio van službe, ali ga je zadržao na izlazu s plaže.  

– Okrivljeni je bio sam, nije imao društvo. Došao sam do kolege koji je zadržao okrivljenog, pozvali smo pojačanje i nakon desetak minuta, sedeo je pored nas, ali nas je verbalno vređao, psovao: "Je*aću vam mater policijsku, odj*bi od mene, mogu dr*ati gde god hoću. Nabijem vas na ku*ac - kazao je policajac, ali je nudista negirao ove navode.

U nastavku suđenja sudija će saslušati još nekoliko očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading