Glavni detalj vam je sigurno promakao! Vatreni fan otkrio PRAVI RAZLOG zbog kojeg su Kevina roditelji zaboravili u kući!

Autor:

Razonoda

23.12.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Period maratonskog gledanja prazničih filmova je uveliko počeo! Prvi deo velikog hita "Sam u kući" prvi put emitovan je pre 30 godina, a retko ko nije odgledao ovaj film više puta.

Foto: youtube.com/CadiFIn
Foto: Ilustracija

Međutim, jedan vatreni fan je priznao da je film pogledao 50 puta i tek onda je uočio važan detalj koji objašnjava zašto je Kevin ostao sam u kući.

Naime, radnja filma "Sam u kući" prati osmogodišnjeg Kevina Mekalistera koji ostane sam kod kuće na Božić kada njegova porodica krene na putovanje u Francusku i slučajno ga ostavi za sobom.

Kao da nije dovoljno traumatično to što je ostao sam na Božić, Kevin mora da čuva kuću od provalnika Herija i Marva.

Postavlja se pitanje kako je moguće da je porodica otputovala u Francusku, a da nisu primetili da im nedostaje najmlađi član?

 

 

 

Odgovor se krije na samom početku filma i to u sceni gde se Kevin i njegov stariji brat prepiru, pa slučajno proliju piće po avionskim kartama i pasošima.

Kevinov otac ulazi i čisti nered sa nekoliko papirnih salveta, koje potom baca u kantu. U jednom kratkom kadru prikazan je sadržaj kante za smeće, a među zgužvanim salvetama nalazila se i Kevinova karta za let.

Kad je porodica bila na aerodromu, majka ih je prebrojala, a umesto Kevina među decu se uvukao mali dečak koji se igrao u njihovoj blizini, tako da je broj članova porodice naizgled uklapao u računicu. To objašnjava kako je porodica uspela da uđe u avion i preleti hiljade kilometara pre nego što je shvatila da je Kevin ostao kod kuće.

 

 

- Gledam Sam u kući 50. put i nikada nisam primetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi tuča, Kevinova karta završi u kanti za smeće. Ko bi rekao? - napisao je jedan korisnik na Twitteru, a s njim su se mnogi složili.

"Vau. Nikad ovo nisam primetio... Gledaću film ponovo i reći ću svima da obrate pažnju", "Nisam ovo ranije primetila", "Primetila sam tek kad sam četvrti put gledala film", samo su neki od komentara na "otkriće" ovog korisnika Tvitera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading