Otvara se prvi korona fri pab: Najpre test, pa onda piće

Autor: Tanjug, Republika

Razonoda

11.12.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan bar na zapadu Irske najavio je otvaranje kao prvi pab bez korone u zemlji, a u kojem će posetioci biti testirani brzim testom pre ulaska.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U "Ajlins" pabu u Ogamoru, dva i po sata vožnje od glavnog grada Dablina, posetioci najpre moraju da sačekaju u određenom prostoru da bi ih stručnjak testirao na virus, prenosi Ajriš Miror.

Vlasnik paba Donal Birn objavio je na Fejsbuku da će ulaz biti dozvoljen samo redovnim posetiocima i samo ako budu negativni na testiranju, ali je dodao da će moći da piju i tamo gde čekaju na testiranje i dok čekaju rezultat.

Posetioci snose troškove testiranja od 10 evra i mogu da se testiraju između 17 i 19 sati.

 

- Troškovi testiranja su veći od toga, ali Ajlins rado pokriva razliku kako bi bili sigurni da su naši zaposleni i gosti sigurni i zdravi - napisao je Birn na Fejsbuku.

Prema pravilima koja su trenutno na snazi u Irskoj, rad nije dozvoljen pabovima koji ne služe hranu, a Ajlins nije među njima. Birn kaže da niti služi niti namerava da služi hranu.

- Ne služim hranu. Kao što znamo, hrana ne zaustavlja kovid i ne sprečava kovid - rekao je Birn.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading