(HIT VIDEO) PREKIPELO JOJ! Dala OTKAZ preko razglasa, svakog isprozivala poimence: Ovako nešto još niste videli!

Autor:

Razonoda

08.11.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mnoge ljude je 2020. bila velika prekretnica, imajući u vidu šta je sve snašlo čovečanstvo, ali i šta se i dalje dešava.

RepublikaFoto: Printscreen/Twitter
Otkaz na razglas

Jednoj devojci iz teksasa je prekipelo, pa je nakon skoro dve godine rada na poslu koji joj se nije sviđao, rešila da da otkaz.

Imajući u vidu da posao nije napustila na miran način, već suprotno - pompezno, može se zaključiti da je Šani dosta toga ležalo na duši i jednostavno je rešila da progovori. Javno.

Naime, ona je otkaz dala preko razglasa, a video snimak tog trenutka je postavila na internet.

- Napokon napuštam toksičan posao zbog kojeg sam se osećala jadno godinu i sedam meseci. F*ck Walmart - rekla je ona u videu objavljenom na društvenim mrežama, koji je vrlo brzo postao viralan.

 

- Pažnja svim kupcima, saradnicima i menadžerima kompanije Volmart - započela je govor Šana, a zatim prozvala svakog kolegu po imenu, koji joj je naneo nepravdu.

Rekla je da su rasisti, seksisti, perverznjaci, da kompanija loše tretira zaposlene… Ona se, međutim, lepo oprostila od jedne svoje koleginice.

Prilično spektakularan način da date otkaz, zar ne?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading