BIĆETE DOSLOVNO ZATRPANI PARAMA! Primenite ove principe i bogatstvo vas neće zaobići

Autor: Blic.rs, Republika

Razonoda

02.11.2020

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drevna veština feng šui bavi se svim aspektima našeg života pa tako i novcem i kaže da postoje metode koje prizvaju pare. Nije ih teško primeniti.

Feng šui predlaže da stanite leđima do vrata na ulazu svog doma. U dalekom levom uglu od vas nalazi se zona bogatstva, gde cirkuliše či energija. Bitno je da se ona ne meša sa slobodnim kretanjem. Zato je čuvajte besprekorno čistom i vodite računa o svetlu jer prema verovanju, novac može da nestane u mraku ili ako naiđe na prepreke.

Tu je i spisak zabranjenih stvari u finansijskoj zoni: antikviteti, toalet, smeće, frižider i kaktus.

Drugo, zasadite drvo novca u keramičkoj posudi u zoni vašeg bogatstva. Feng šui savetuje da to bude biljka sa okruglim listovima ili listovima u obliku srca. Što više nalikuju na novčiće, efekat je bolje. Čim biljka uvene, treba je baciti.

Treće, postoje boje koje privlače novac. Na toj listi su zelena, ljubičasta, tamnoplava, zlatna i crna. Dovoljno je da ovim bojama ukrasite jugoistočni sektor, odnosno zonu finansija u vašem domu. Na primer, sa nekoliko zlatnih detalja dekorišite ovaj važan sektor.

RepublikaFoto: pixabay.com

Četvrto, iznad vrata stavite tešku potkovicu koja donosi bogatstvo, a rešava vas i negativne energije. Ovaj običaj praktikuje se u Kini, ali i u Rusiji.

Četvrto, novac privlače i voda i zlatna ribica. Bilo bi dobro da u svom dvorištu napravite fontanu jer voda oslobađa energetske kanale.

Savet je i da u akvarijumu čuvate zlatnu ribicu. Objašnjenja radi, voda umiruje i opušta pa ideje o sticanju bogatstva u njenoj blizini lakše i brže pristižu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading