HRVAT STAVIO VIBRATOR U ANUS i pustio ga da radi ceo dan... a onda je ĐAVO DOŠAO PO SVOJE!

Autor: epodravina.hr, Republika

Razonoda

03.11.2017

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je!". Ovim rečima se supruga nesrećnog muškarca obratila dežurnoj ekipi. Kola hitne pomoći jurila su do njegove porodićne kuće, a kada su stigli - šok.

RepublikaFoto: pixabay.com
Probao je da ga izvadi na sve moguće načine

Ove sedmice dogodio se neobičan slučaj o kojem već bruji čitav Đurđevac u Hrvatskoj. To i nije ništa čudno, s obzirom da je muškarcu u anusu zapeo - vibrator.

Kako neslužbeno saznaje ovaj hrvatski portal iz pouzdanih izvora, muškarčeva supruga zvala je đurđevačku Hitnu pomoć.

- Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je – reči su kojima se navodno obratila dežurnoj ekipi. Kola hitne pomoći jurila su do njegove porodične kuće, a kada su stigli - šok.

Muškarac nije ni približno izgledao kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi je rekao da će im sve priznati, ali ako žena i deca izađu iz prostorije.

Oni su to i učinili, a onda je usledio još veći šok. Priznao im je da u zadnjici celi dan ima vibrator, koji mu već duže vreme vibrira u anusu.

Probao je da ga izvadi na sve moguće načine, ali kad je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjavao zadovoljstvo, nego samo muke i bolove, odlučio je da pozove lekarsku pomoć.

Doktori su videli da je vrag odneo šalu i hitno su ga odveli na odelenje Hitne pomoći u koprivničku bolnicu.

Tamo je podvrgnut operativnom zahvatu da mi bu izvadili vibrirajući umetak. Kako doznajemo, muškarac se uspješno oporavio, a čini se da mu ovakav način samozadovoljavanja uskoro neće pasti na pamet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading