Hit oglas bake iz Beograda: Traži visokog i vedrog muškarca

Autor: Mondo, Republika

Razonoda

03.10.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ljubav nikada nije kasno. To dokazuje i jedna osamdesetogodišnja žena koja preko oglasa traži partnera za druženje uz kafu i prijatne zvuke džez muzike.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oglas iz novina koji se već duže šeruje društvenim mrežama je odličan podsetnik da nikad ne treba odustati od sebe, dobrog raspoloženja i vere u to da tamo negde postoji neko s kim možemo da provedemo divne trenutke.

- Ako ste visok, usamljen, a vedar osamdesetogodišnjak, intelektualac i želite da sa vedrom istogodišnjakinjom povremeno popijete kafu uz džez ili evergrin muziku pozovite...od 13-19 časova časova radnim danima - stoji u oglasu.

 

Usamljenost starih ljudi je već dugo dominantno osećanje koje imaju bake i deke iz Srbije, a oglas ove gospođe je dokaz da dosta zavisi od toga da li su se predali samoći ili se i dalje bore za dozu vedrine u dobrom društvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading