KAD TE HOĆE, ONO TE BAŠ HOĆE! Nasledila stan od majke i u podrumu pronašla kovčeg koji je krio nešto neverovatno

Autor: Blic, Republika

Razonoda

01.10.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovana žena iz Pariza, nasledila je stan od svoje majke, koji je planirala da proda. Srećom, pre same prodaje sišla je u podrum i pronašla kovčeg sa čitavih 500.000 evra.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Nismo završili brojanje, ali ima negde između 500.000 i 600.000 evra u novčanicama od 500, 100 i 50 evra - otkrio je izvor za dnevni list "Le Parisien".

Žena u pedesetima nasledila je stan od svoje majke i preduzela radnje potrebne za prodaju nekretnine u otmenom 7. arondismanu, nedaleko od Marsovih polja i Ajfelovog tornja, piše list.

Angažovala je agenciju za nekretnine radi procene vrednosti stana, a u sklopu priprema za prodaju u stepeništu u podrumu pronađeno je blago skriveno u kovčegu.

O onome što je pronašla obaveštena je policija koja je pokrenula istragu. Angažovana je finansijska policija specijalizovana za istraživanje pranja i falsifikovanja novca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading