Proročica otkriva kakav pakao očekuje našeg Noleta: Spremaju mu spletke i bacaju crnu magiju, a sve to potiče iz njegovog okruženja

Autor:

Razonoda

26.09.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna poznata proročica je ceo svoj rad u poslednje vreme posvetila Novaku Đokoviću. Ona se odlučila na ovaj korak jer neizmerno voli srpskog tenisera, pa je rešila da svoje vizije podeli sa javnošću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Spremaju mu spletke

Proročica tvrdi da je jasno kako Novaku tek spremaju pakao, a da se od zlih ljudi naš teniser može osloboditi jedino duhovnom životu.

– Baš sam se posvetila Novaku, mnogo volim tog divnog mladog čoveka i žao mi je što stalno nailazi na prepreke – govori proročica i nastavlja:

 

 

 

– Proučavala sam njegove dve slike i datum rođenja i jasno sam videla da se po Italiji u Rimu, u blizini Vatikana izvode magijski rituali na štetu našeg Noleta. Da sve bude još opasnije, sve mu to smešta neko iz njegovog bliskog okruženja, tako da mora da bude i te kako oprezan budući da na njega bacaju crnu magiju – objašnjava proročica i priča dalje:

RepublikaFoto: Tanjug/AP

– Nole nije jedini na udaru! Njima je i Jelena trn u oku. Ona je kao žena stub kuće i Noletov najčvršći oslonac, pa je samim tim logično što i njoj nešto baju i čine da se žena napuni negativnom energijom. Bojim se da im to ne radi neko iz familije, jer i to može da bude slučaj, ali ne smem da tvrdim. Jedino što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da Noleta tek čekaju spletke i još jedna turbulentna godina puna izazova, ali i prepreka. Biće jako teških trenutaka i javnih skandala! Nole neće imati snage sve to da izdrži, klonuće psihički. Čak će pasti i u neki vid depresije, ali sreća pa ima Jelenu. Ona je tu za te situacije da ga odmah digne i da mu ne dozvoli da pada. Ali u svakom slučaju, Nole se neće osećati dobro. Celu porodicu će obeležiti veliki skandal, ja ne znam tačno šta je u pitanju, ali biće baš gusto, znam da će biti vezano za kuću i privatni život – objašnjava proročica i za kraj naglašava šta Nole mora da uradi da bi se svatio.

 

 

 

– Jedini spas za Noleta je duhovni i miran život, bez mnogo pompe i ljudi. Neka se u narednom periodu posveti ženi i deci i neka posećuje manastire, njemu to godi, isceljuje ga. Odmah mu se energija regeneriše – završava proročica  svoje predviđanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading