Život joj je bio obeležen nesrećom: Umalo da pogine, pokušali su da je siluju, povrede, ali su je više sile spasile

Autor: Informer, Republika

Razonoda

23.09.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki ljudi zaista imaju puno sreće u životu, a neke čuvaju Bog, "više sile" ili svakakvi talismani u koje veruju da im pomažu. Bugarka Nevena Vitorova (39) iz Plovdiva jedna je od takvih miljenica sudbine.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Kada sam imala četiri godine doživela sam saobraćajnu nesreću u kojoj nisam bila ni povređena. Pre nego što sam krenula baka mi je dala zlatni lanac koji je njoj pripadao a koji joj je, kako kaže, puno puta u životu donosio sreću. Bila sam suviše mala da bi shvatila koliko će mi on značiti ali sam ga pre nesreće stavila oko vrata - započela je priču Nevena.

Dodaje da je u osnovnoj školi jednom, po povratku iz kuće doživela napad potencijalnog silovatelja koji, kad je video da ne može da "obavi posao" pokušao je da joj skine lančić. Nije uspeo, jer je tada naišao jedan krupan muškarac koji je pojurio za njim.

 

Pre 23. rođendana na jednoj žurci, odbila je momka koji je posle, onako pijan, pokušao da je gurne pored kuće u manju provaliju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading