Tačno ove godine "mali zeleni" će doći na našu planetu

Autor: Republika

Razonoda

31.10.2017

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Momčilo Radovanović iz Johanesburga tavrdi da je imao 215 susreta sa vanzemaljcima i NLO.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tvrdi da "oni" dolaze

On tvrdi da će mali zeleni pohoditi našu planetu 2031. godine. 

- Vanzemaljce treba očekivati tek 2031, ali ne u Srbiji. Oni će se pojaviti u SAD i u Južnoj Africi.

Momčilo Radovanović koji od 1992. godine živi u Johanesburgu, gde je završio studije mašinstva, tvrdi da je prvi put NLO ugledao 1983. godine u rodnom Sarajevu.

- Bile su to dve veoma sjajne zvezde na horizontu. U momentu se upalilo plavo svetlo i počelo da se kreće kao brisač na automobilu. Zaprepastio sam se, zaplakao, a moja žena i kćerka su videle šta se dogodilo.

U Južnoj Africi ovaj vidilac vanzemaljaca je tretiran kao inkarnacija Nikole Tesle.

- Vanzemaljci ne liče na ljude, niti na lutke iz Spilbergovih filmova. Oni nisu materijalizovani lik već intelektualna energija, koja isijava svetlost. Ta energija je nekoliko puta ulazila i u moju sobu. Ne plašim ih se jer ih doživljavam kao Božju poruku - priča Radovanović za Novosti i tvrdi da ima 27 registrovanih svedoka i na stotine video snimaka svojih susreta sa svemircima.

Kaže da Amerikanci, Rusi, Englezi i Francuzi poseduju ozbiljne dokaze o tome.

- Ti dokazi su fiziološki, biološki i elektronski tragovi na ljudima, životinjama i sistemima na Zemlji, ali se to krije. Britanski premijer Vinston Čerčil je pre pola veka zabranio otvaranje Izveštaja Vlade Velike Britanije o poseti NLO Engleskoj, iz straha od panike - tvrdi Radovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading