AMAJLIJE ZA PRIVLAČENJE PARA! Uz pomoć ovih caka provedite život u BOGATSTVU

Autor:

Razonoda

15.09.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos tome što su svesni da je reč o vrsti sujeverja, mnogi veruju da određene životne navike zapravo privlače novac.

RepublikaFoto: pixabay.com

Koliko god bili vredni, verovali u sebe i odgovorno radili svoj posao, malo podrške nebeskih sila nije naodmet.

Ljudi kažu da novca nikada nije dovoljno, zato se, pre svega, zabavite i isprobajte ove jednostavne rituale i trikove.

Mnogi veruju da se njihovim pridržavanjem priziva dobra sreća, a Srpski telegraf otkriva o čemu je reč.

* Nosite sa sobom dva novčića za sreću. Jedan treba da bude probušen, a drugi iskrivljen. Najefikasniji su novčići koji su probušeni i iskrivljeni slučajno, ali možete ih, naravno, i sami probušiti i iskriviti pomoću čeličnog šila, čekića i klešta. Ovi novčići su moćne amajlije. Najbolje je uvek nositi ih u džepu.

RepublikaFoto: pixabay.com

* Napravite lični sef. Nabavite bilo kakvu drvenu ili metalnu kutiju i u nju stavite novčanicu što veće vrednosti, koja će na taj način delovati kao magnet za novac. Važno je da od svake zarade stavite u kutiju bilo koju novčanicu, makar i simboličnog iznosa. Kako se vaša štednja bude uvećavala i zarada će rasti. Važno je da celokupna suma u kutiji nikada ne sme da se smanji jer tada gubi svojstvo.

* Nikada ne spuštajte ručnu torbu na pod. To sluti na gubitak novca.

* Pokušajte da pronađete novčić koji je kovan u godini vašeg rođenja i napravite od njega privezak. Doneće vam bogatstvo.

* Ako na ulici pronađete novčanicu, zakačite je zihernadlom u unutrašnjost džepa. Na taj način mnogo ćete lakše i brže doći do novca.

RepublikaFoto: pixabay.com

* Ukoliko spremajući kuću pronađete novčič, nikada ga ne bacajte i obavezno stavite u novčanik.

* Šest loših dana za pozajmljivanje novca, bilo da ste vi taj koji pozajmljuje ili onaj koji traži zajam, jesu prva tri dana februara i poslednja tri dana marta. Male su šanse da taj novac bude vraćen. Ako ste pak prinuđeni da tokom tih dana pomognete nekoj bliskoj osobi, neka to bude poklon, nikako pozajmica.

* Ako igrate loto ili neku drugu igru na sreću, šanse za dobitak povećaćete ako u džepu budete nosili ključ, zarđao ekser ili parče valjkastog drveta. Sreću će doneti i grančica belog gloga ili detelina sa četiri lista u novčaniku. Zapamtite i to da se tiket uvek predaje levom rukom, a dobitak uzima desnom. I još nešto: ako na putu ka mestu gde ćete uplatiti tiket sretnete slepog čoveka ili ugazite levom nogom u pseći izmet, to su odlični predznaci. Ako, ipak, sretnete trudnicu, sveštenika, invalida ili prosjaka, teško da će biti nešto od dobitka i najbolje će biti da odustanete.

* Da novac možete da privučete, utvrdio je akupunkturolog Karlton Smit. Naime, tehnikom ispravnog pritiska, odnosno pritiskanjem tačaka na nosu, možete da postanete imućni, što je i pokazalo njegovo istraživanje rađeno sa 347 ljudi, koji su posle određenog perioda došli do finansijskog uspeha.

RepublikaFoto: pixabay.com

* Pravi simbol za privlačenje novca jeste figura žabe. Držite je u kući ili kancelariji i bar jednom dnevno protrljajte po leđima.

* Stavite mahovinu pod tepih - veruje se da to privlači novac.

* Ako volite biljke, obavezno nabavite takozvano drvo novca. To bi trebalo da obezbedi materijalnu sigurnost.

* U novčanik stavite plastičnu kesicu napunjenu morskom solju ili pirinčem. To privlači novac.

* Ako se u večeri mladog meseca nađete na otvorenom, protrljajte bradu najvećom novčanicom koju imate kod sebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading