(VIDEO) ISKONSKO ZLO: OVO JE NAJSTRAŠNIJE SELO NA CELOM SVETU!

Autor: Republika

Razonoda

30.10.2017

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije reč o nekakvim mističnim, onostranim pojavama. Ovde je na snazi iskonsko ljudsko zlo.

Foto: youtube.com/Journeyman Pictures
Kolonija pedofila i silovatelja

Pastor Dik Viterou osnovao je ''Selo čuda'' 2009. godine. Pre toga, na ovom području živeli su radnici koji su živeli od prerade šećerne trske. Pored toga što je osnovao ovo mesto, verovatno najbitniji podatak o njemu je da je seksualni prestupnik.

To što je baš ovakav čovek osnovao ''Selo čuda'' nije nimalo nevažan podatak. Jer, da biste postali stanovnik ovog mesta, morate da ispunite jedan uslov. Da budete seksualni prestupnik, kao i Viterou.

Kako zakon Floride značajno komplikuje život seksualnim prestupnicima i čini im teškim da pronađu mesto za život nakon zatvora (prestupnik ne može da živi blizu škole, parka, autobuske stanice), ovo selo je za njih mali raj na zemlji.

KO JE U SELU?

U selo ne mogu da budu primljeni počinioci izvesnih vrsta seksualnih zločina, kao ni oni koji su zloupotrebljavali alkohol i narkotike, piše srbijadanas.

Prema popisu iz 2010. godine, ovde je živelo 66 bivših silovatelja, a popis iz 2013. broji njih 100. Treba istaći i da nije bilo prijavljivanih seksualnih zločina.

Iako spolja izgleda kao potpuno uobičajeno mesto za život u SAD, ovo seoce sakriveno u poljima Floride, uzrok je ozbiljnih sukoba. Mnogi su žestoko protiv toga da ovakvo mesto bude blizu njihove kuće, ali ima i onih koji svim silama podržavaju ''Selo čuda''. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading