DOBRO POGLEDAJTE SLIKU: Šta prvo vidite na njoj otkriće vam tajne ličnosti za koje ni sami niste znali!

Autor:

Razonoda

08.09.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilustracija Karla Kvašnija već danim se deli po društvenim mrežama i pogađa karakter pravo u centar. Odgovori su neočekivani.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

DEVOJČICA

Ako ste prvo videli devojčicu, vama je suđeno da šarmirate druge i da se upustite u duboke razgovore. Neki su čak i ljubomorni na vaš šarm. Ljubav je za vas igra, imate reputaciju osobe koja uživa u toj igri. Ipak, misteriozni ste. Vaše pravo ja je drugačije od onog što drugi vide, a partneru ga otkrivate mnogo kasnije.

LOBANJA

To što ste prvo uočili lobanju, ne znači da imate mračne misli niti da ste agresivni. Ljubazni se, tolerantni. Brzo učite i brzo se prilagođavate novim situacijama. Vaša inteligencija i socijalne veštine su na zavinom novou.

ŠUMA

Ako vidite širu sliku, vi ste strastvena osoba koja prati svoje snove i ispunjava ciljeve. A vaš smisao za humor čini da drugi uvek žele da su u vašoj okolini. Zračite pozitivnom energijom i popravljate drugima raspoloženje. Kada imate ideju, jurite da je realizujete, često vam se i drugi pridruže. Veoma ste odgovorni i ulivate poverenje.

SVA TRI REŠENJA ISTOVREMENO

Vi ste zaista redak dragulj. Ljudi često žele da proniknu u vašu prirodu, ali ne dozvoljavate im. Imate izuzetnu moć opažanja, što istovremeno može biti i blagoslov i kletva. Vidite svet onakvim kakav zaista jeste, ali drugi obično ne vide tako vas. Zbog toga ponekad možete da se osećate usamljeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading