TESLA KOMUNICIRAO SA VANZEMALJCIMA PREKO "CRNOG VITEZA"!

Autor: Republika

Razonoda

29.10.2017

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Tesla bio je jedan od najbrilijantnijih naučnika 20. veka. I dok je bio diskreditovan za života, posthumno je dobio priznanje.

RepublikaFoto: wikimedia.org/Napoleon Sarony
Genije svih vremena

Pored onoga što mi znamo o Tesli, postoje na stotine tračeva o njegovom životu, kao i onaj da je Tesla bio prvi čovek koji je primio signale od vanzemaljaca.

1899. godine, Tesla je radio u svom domu u Koloradu Springsu, Kolorado. Tamo je napravio laboratoriju kako bi eksperimentisao sa svojim konceptom bežičnog prenosa energije, ali to nije bila jedina stvar koju je istraživao.

1923. godine, Tesla je rekao novinaru sa čim se susreo jedne noći 1899. godine. Evo i šta je rekao.

- Dok sam eksperimentisao u Koloradu, došao sam do eksperimentalnog dokaza postojanja života na Marsu. Usavršio sam bežični risiver daleko od ičega poznatog i uhvatio sam signale koje sam interpretirao kao 1-2-3-4. Verujem da su Marsovci koristili brojeve za komunikaciju jer su brojevi univerzalni - rekao je Tesla, a prenose vesti-online.com.

U nadolazećim godinama, nekoliko istraživača pisalo je o njegovim tvrdnjama o vanzemaljskom kontaktu. Teorija koja je prevagnula je da je Tesla pogrešno protumačio radio talase od oluja sa Jupitera.

Ipak onda se poojavila i druga teorija. U njoj se tvrdi da Tesla nije stupio u kontakt sa vanzemaljcima, već da je u pitanju bio stari satelit Crni Vitez koji orbitira oko Zemlje.

Satelit Crni vitez je navodno stara vanzemaljska struktura. Teško je doći do bilo kakvih činjenica, mnoge teorije zavere veruju da satelit špijunira ljude.

Nažalost, ne postoji način da saznamo ko je i šta je zapravo kontaktiralo Teslu davne 1899. godine. Ako neko želi odgovore moraće da spusti Crnog Viteza na zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading