(FOTO) BOLESNO: Misteriozna sekta hara Francuskom, upadaju na imanja i kolju konje, svakom odseku OVO

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

21.08.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Francuskoj pokušava da uđe u trag osobama koje već šest meseci nemilosrdno ubijaju konje i magarce širom zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Poslednjih sedmica drastično se povećao broj prijava meštana koji tvrde da im nepoznati ljudi upadaju na imanje i kolju i kasape njihove konje. Ukoliko nema konja na farmi, iživljavaju se nad magarcima.

Pre nekoliko dana na području Kluni, nepoznati počinioci ubili su ždrebe. Mladu kobilu su preklali i odsekli joj genitalije i uho.

- U noći između 7. i 8. avgusta neko je upao na našu farmu. Ždrebe su uhvatili lasom, a potom su joj zarili nož u srce. Iskopali su mu jedno oko, odsekli su uho i genitalije - tvrdi Lucija Martinot.

Pre nekoliko sedmica francuski mediji su objavili da su tri leša konja pronađena u regionu Puj de Dom. Svim konjima je bilo odsečeno jedno uho.

Istražitelji kažu da su i prošle godine imali prijave za ubistva i sakaćenja ovih predivnih životinja, ali da nikad nisu uspeli da uđu u trag napadačima.

List Le Parisien imao je uvid u policijski dosije u kom istražitelji navode da su na terenu nailazili na veoma potresne prizore.

"Neko sakati konje i seče im uši koje zadržava kao trofej. Postoji sumnja da se iza svega krije sekta", navedeno je izveštaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading