(FOTO) Pre 39 godina od ovih bliznakinja se ledila KRV u ŽILAMA, danas izgledaju jednako STRAŠNO a na pragu su šeste decenije!

Autor: informer.rs, republika.rs

Razonoda

10.08.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Isijavanje" je Izabran od strane Nacionalnog filmskog regista Amerike kao jedan od najvažnijih horor filmova svih vremena.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Čuvene bliznakinje iz filma "Isijavanje" Stenlija Kjubrika, koji je zasnovan na istoimenom romanu pisca Stivena Kinga, obezbedile su noćne more gledaocima širom sveta do kraja života. Ovih dana u bioskopima se prikazuje nastavak filma pod nazivom "Doctor Sleep", ali gledaoci se pitaju - šta se desilo sa čuvenim devojčicama.

Luiz i Lisa Burns nedavno su napunile 52 godinu. Imali su 12 godina kad ih je Stenli Kjubrik angažovao za potrebe film. Reditelj je bio sigran da hotel Vidikovac ne može da bude jezivo mesto bez dve devojčice koje se drže za ruke i stoje na kraju dugog hodnika.

 

- Mi smo prirodno jezive. Ali, vežbale smo za tu scenu da bude što napetija i neprijatnija. Izgovarale smo reči teksta koji smo dobili na takav način da ljude uplašimo - rekle su Luiz i Lisa za "Cosmopolitan".

Kako su bliznakinje objasnile, snimanje filma nije bilo strašno, ali da je za publiku bilo više nego neprijatno gledanje "Isijavanja".

One danas izgledalo ovako:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading