Ruski stručnjak: Evo kakav će uticaj 5G mreža imati na ljudski organizam

Autor: Sputnjik, Republika

Lifestyle

05.08.2020

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U celini, razvoj 5G mreže neće uticati na organizam čoveka, pošto se organizam odlično adaptira na nove životne uslove, rekao je Sputnjiku medicinski direktor servisa „SberZdravlje“ Vladislav Mohamed Ali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Postoji takva pojava da, kada se ljude stave u zatvoreni prostor, oni počinju da se osećaju lošije, nego kada su smešteni u elektomagnetnom polju. To isto će se, mislim, desiti i sa tehnologijom 5G. Onda ćemo se, kroz neko vreme, navići na to i potencijalne promene koje mogu nastati, neutralisaće naš organizam - smatra ekspert.

Ne treba zaboraviti da naša planeta ima svoje elektromagnetno polje, postoji sunčeva radijacija i druga elektromagnetna polja.

Podsetimo, 5G mreža bi već od naredne godine mogla da se pojavi u više država sveta. Sa njom je povezano dosta teorija zavera. Čak se koronavirus povezuje s njom: navodno ona širi epidemiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading