(VIDEO) DA SE SMRZNEŠ! Šetao šumom i otkrio tragove NLO: Čuo se jezivi vrisak, osećao sam da me neko posmatra!

Autor:

Razonoda

16.07.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Plimuta uveren je da je pronašao mesto pada neidentifikovanog letećeg objekta (NLO) duboko u šumama Devona. On je u ponedeljak tokom kampovanja šetao psa, kada je naišao na veće područje na kojem se vide porušena stabla usred šume.

Foto: youtube.com/SWNS
"Osetili smo jezu i kao da me neko posmatra"

- Pronašao sam mesto pada u šumi, mogao bi da bude NLO. Drveća slomljena pri vrhu, a to mi je baš čudno. Odlučio sam da prošetam psa i zajedno smo osetili neku jezu. Kilometar i po kasnije, naišli smo na ovo. Napravio sam snimak, a i tada sam osetio kao da me neko posmatra, čak sam i čuo neke zvukove posle čega sam odjurio prema kamperu. Nešto je čudno u ovom mestu - rekao je tvorac snimka Ben Landrikom.

On je dodao da se nikada ne bi vratio na to mesto, jer je bilo sablasno, a prisetio se i da je u jednom trenutku čuo i vrisak, piše Večernji.

I dalje nije poznato šta se desilo u šumi, a komentatori na društvenim mrežama smatraju da nije reč o NLO-u, već da je najverovatnije u pitanju tornado ili nešto slično tome.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading