(FOTO) BOJSI, SRBINE! Legendarni glumac iz kultne serije "Mućke" na profilnu sliku stavio simbole Beograda: Evo o čemu je reč!

Autor: Republika

Razonoda

14.07.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz popularne TV serije „Mućke“, u poslednje vreme pruža veliku podršku Beogradu i Srbiji u naletu pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Džon Čalis

Naime, Bojsi je sinoć na svom zvaničnom Tviter profilu promenio glavnu fotografiju. Na njoj se nalazi njegova karikatura, a u pozadini: Hram Svetog Save, Zapadna kapija Beograda (Geneks kula), Beograđanka, Pobednik, Beli dvor i Titova limuzina.

 

 

Pratioci su pohvalili ovaj potez britanskog glumca:

- Molim Vas, pokažite svetu koliko je Beograd šarmantan i koliko su Srbi divni - napisao je jedan korisnik Tvitera.

- Ovo bi bilo sjajan deo igre "Monopol" - napisao je drugi.

Među komentatorima je i dosta ljudi iz Srbije koji mu se zahvaljuju na podršci: „Beograd te voli, Džone“, „Bojsi, ti si car“,...

Bojsi je uz komentare dodao i link najave za njegov dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“ (Boyce in Belgrade), prenosi Telegraf.

 

 

Podsećamo, Bojsi je nedavno poslao i poruku podrške Beogradu zbog naleta pandemije virusa korona:

- Čuvaj se, Beograde. Znaš da to ima smisla. Radujem se vraćanju u vaš predivni grad iduće godine, tako da, što bi Bojsi rekao: ’Budite svesni‘.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading