(VIDEO) STO MU GROMOVA! O koroni ste čuli sve, ali ovo ne: Astrološkinja iznela najbizarniju teoriju o kovidu, ZANEMEĆETE!

Autor: Republika

Razonoda

12.07.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O kovidu 19 znamo sve ili ne znamo ništa, zavisi da li pripadate ljudima za koje je čaša "do pola puna" ili "do pola prazna". Od kako je krenula pandemija korone naslušali smo se raznih teorija, poluistina, poluinformacija, dezinformacija, spinova, kontraspinova i čega sve ne...

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Milerova

Ipak, sve teorije koje su do sada cirkulisale u javnosti, svetskoj i domaćoj, od kojih su neke, ma koliko na prvi pogled delovale čudnovato, dolazile i od ozbiljnih imena, ipak, sve one zajedno ne mogu se meriti sa teorijom koju je iznela Irena Sjekloća Miler, numerolog i istraživač paranormalnih fenomena.

 

Za nastavak teksta predlažemo vam da prvo sednete i popijete času vode, jer, pazite sad, ponavljamo, upozoravamo, ističemo, pazite - jer ćete upravo da saznate da korona zapravo spada u vanzemljane parazite!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Dobro ste pročitali! 

 

Upravo to tvrdi numerološkinja Miler, koja je gostujući na Balkan info doslovce rekla:

- Kovid 19 je jedna vrsta veoma nezavisnog virusa, snalažljivog i adaptibilnog. I on spada u takozvane vanzemljane parazite koji dolaze iz Kvazara. A Kvazari su, da tako kažem, astro organizacije koje bitišu samo u radioaktvinim područjuma - rekla je Milerova prosvetlivši tako sve one neprosvećene.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading