(VIDEO) Mislila je da poznanik lupa na vrata, kada je otvorila, ugledala je prizor iz pakla

Autor: Telegraf, Repbulika

Razonoda

04.06.2020

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi koji žive na Floridi vrlo često kažu da ih više ništa ne može iznenaditi. Gotovo svakodnevno susreću se sa bizarnim situacijama u kojima su, najčešće, aligatori glavni akteri.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, priznaće vam da nije nimalo prijatno kada im jedna od ovih zveri ušeta u dvorište i krene da se ponaša kao da je to njegov dom. Još gore, u dvorište znaju da ulete i dva aligatora, pa krene i borba oko teritorije.

Upravo takva situacija odigrala se na vratima Sju i Džoa Gešela, koji su više od pola sata šokirano sa prozora gledali krvavu borbu titana u njihovom dvorištu. Prvo su čuli da im nešto lupa oko vrata, a kada su ih otvorili, dva aligatora su iskezila zube i borba je mogla da počne.

- Čula sam da neko glasno lupa o vrata. Mislila sam da se nešto hitno događa, da je nekom potrebna pomoć - prepričala je Sju bizaran susret sa aligatorima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading