Prevario turističke agencije, pa besplatno putovao svetom! Evo kako se sve završilo

Autor: Republika

Razonoda

13.05.2020

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetosmogodišnji Adam Grifits obilazio je turističke agencije glumivši kako je spreman da kupi razna putovanja. S obzirom na loše finansijsko stanje, za njih nije imao novca, ali je zato krao lozinke zaposlenih pa na kraju bukirao putovanja u vrednosti od 44 hiljada funti!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Između ostalog, odmor je proveo i u hotelu Burj Al Arab u Dubaiju, koji se može pohvaliti sa čak sedam zvezdica. Naravno, do tamo je leteo prvom klasom, a sa sobom je poveo i prijatelja pa su se usput i zaustavili na Sejšelima, gde ih je čekao "ol inkluziv" paket.

Naravno, čemu putovanja ako se njima ne pohvališ, bio je stav ovog mladog Britanca. Tako je Adam, mrtav hladan, fotografisao mesta na koja je (besplatno) putovao i objavljivao ih na Facebooku.

Naravno, budući da ovako nešto ne traje večno, agencije su shvatile o čemu se radi pa prijavile Grifitsa za prevaru.

U međuvremenu održano je i suđenje, a ovaj putnik, umesto sjaja Dubaija i lepih plaža Sejšela, iduće dve i po godine provešće iza rešetaka.

Zato, u svakom slučaju, da ste zaljubljeni u putovanja i silno želite na neku egzotičnu destinaciju, bolji vam je put štednja jer biste u protivnom nakon Dubaija mogli u zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading