Samo psihopate znaju tačan odgovor na škakljivo pitanje, saznajte da li i u vama "čuči" jedan

Autor:

Razonoda

29.04.2020

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoću ovoga testa, kažu, moguće je saznati da li u vama "čuči" psihopata. Stručnjaci su ocenili da test nije relevantan, ali u svakom slučaju vredi pročitati i ubiti vreme u karantinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Na sahrani rođene majke, devojka je srela muškaraca kojeg pre nije poznavala. Pomislila je kako je on divan, tako da se momentalno zaljubila verujući da bi on mogao biti onaj "pravi" za nju, njena srodna duša. Nekoliko dana kasnije, devojka je ubila svoju sestru.

Koji je njen motiv za ubijanje sestre?

Odgovor koji bi navodni psihopata trebalo da da, a svi drugi ne, glasi: Nadala se kako će se isti muškarac ponovno pojaviti na sahrani.

Test je postao popularan na društvenim mrežama, posebno na Facebooku. Ipak, stručnjaci tvrde kako se nikako ne može uzimati kao ozbiljni pokazatelj toga je li neko psihopata ili ne, za to se psihijatri i psiholozi služe mnogo kompleksnijim kliničkim ispitivanjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading