(VIDEO) Ovo je baš uvrnuto: Pogledajte od čega prave maske na Floridi!

Autor: Republika

Razonoda

28.04.2020

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik trgovine na Floridi počeo je da prodaje maske za lice napravljene od kože burmanskih pitona koji su nekontrolisano počeli da se razmnožavaju u Nacionalnom parku Everglejds, koji je inače pod zaštitom Uneska, čime je započeo i poseban "modni izazov" za sprečavanje širenja korona virusa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Brajan Vud, vlasnik "Ol Amerikan Gejtor (All American Gator)" proizvoda izrađuje razlicite maske od kože ne samo pitona, već i krokodila i aligatora, prenosi Majami Herald.

- Ljudi će još neko vreme morati da pokrivaju deo lica, maske su tu jer situacija može da traje i duže nego što smo zamislili - rekao je Vud i dodao da je želeo da ugodi svima koji prate modu.

Sama koža od pitona ne pruža zaštitu od COVID-19 poput maski M95, koji blokira male i velike čestice u vazduhu i zato Vud radi na dizajniranju maske koja će imati filtere.

Zvaničnici Floride su pre nekoliko dana u Majamiju naredili stanovništvu da nose maske ili da prekriju tkaninom nos i usta kada borave u trgovinama, apotekama i prodavnicama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading