(FOTO, VIDEO) Rođeno DVOGLAVO JARE, a jedan detalj je posebno fascinantan!

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

24.04.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoselin Nujesk, koja se na ovoj farmi brine o kozama, primetila je da je majka tokom jarenja imala problema sa drugom bebom, što je u uobičajenim okolnostima potpuno normalno.

Foto: youtube.com/Inside Edition
Dvoglavo jare

Ono što je usledilo bilo je daleko od uobičajenog.

- Počela sam da joj pomažem i u početku sam bila veoma zbunjena, ali tada sam shvatila da su dve glave na jednom telu i bila sam šokirana. Imalo je četiri noge, dva uveta, četiri oka i dva nosa. Obično se rodi oko 700 jarića svake godine, a do sad se ništa slično nije dogodilo - navela je, a prenosi The Sun.

Bića sa dve glave mogu se pojaviti kada se embrion otcepi kao da formira blizance, ali se ne otcepi u potpunosti. Može se dogoditi i obrnuto, s tim da se dva odvojena embriona nepotpuno spajaju u formiranje dvoglavog stvorenja.

Malo ih preživi dovoljno dugo da se rodi, a još manje nakon rođenja, ali ovo jare je živo uprkos statistici.

Ono što je dodatno fascinantno u vezi sa ovom životinjom je činjenica da se hrani preko obe glave.

 

Ovo nije jedina bizarna koza koja se rodila ove godine. U januaru je u Indiji rođena koza sa mutacijom glave. Glava joj je bila toliko deformisana i sa spljoštenom njuškom da nije ličila na kozu uopšte.

Stanovnici su počeli da govore da je to koza sa ljudskim likom, kao i da je ova malena koza inkarnacija božanstva na zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading