Gradonačelnik go bežao od besnog građanina! Umalo stradao zbog uvedene blokade

Autor: telegraf

Razonoda

18.04.2020

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blokada uvedena zbog korona virusa posebno teško je pala pojedinim stanovnicima Francuske koji su hteli i da ubiju pojedine gradske čelnike tokom karantina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tako se gradonačlnik Bihorela Paskal Huborn (53) proveo kao bos po trnju kada ga je napao nezadovoljni meštanin. Gradonačelnik je, naime, organizovao sastanke od kuće, pošto je gradska skupština zatvorena zbog pandemije.

Na razgovor kod Huborna je došao jedan meštanin koji je potom, iznerviran uvedenim merama ali i činjenicom da nije prihvaćen njegov projekat za uređenje javnih površina, izvukao pištolj i krenuo da preti gradonačelniku.

- Uperio je pištolj u mene. Niti je hteo da napusti moj dom, niti je meni dozvoljavao da izađem. Potom mi je naredio da skinem svu odeću i tada me je fotografisao - prepričava Huborn horor koji je preživeo, prenosi RT.

Srećom, Huborn je uspeo da iskoristi trenutak nepažnje napadača i da zbriše, pa je go trčao po ulicama tražeći zaklon.

- Trčao sam bez odeće i molio za pomoć. Komšija me je sakrio u garažu - rekao je Huborn.

Ubrzo je u dom gradonačelnika stigla i policija koja je uhapsila meštanina.

Istraga je još u toku, a gradonačelnik kaže da je sugrađanin "najverovatnije poludeo" jer mu nije prošao projekat za uređenje javne povrine.

- Drugi građani nisu prihvatili taj plan i on je odbijen. Poznajem tog čoveka 15 godina, šokiran sam. Pretili su mi smrću ranije, ali nikad niko nije uperio oružje u mene - rekao je Huborn.

Gradonačelnik je rekao da je na kraju ustanovljeno da mu je meštanin pretio vazdušnim pištoljem, ali da on u trenutku incidenta toga nije bio svestan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading