(VIDEO) Kad bi tako bilo svakog dana! U italijanskom gradu sa česama poteklo vino! Evo šta se stvarno desilo!

Autor: Republika

Razonoda

14.03.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici gradića Kastelvetro na severu Italije u regiji Emilija - Romanja na nekoliko časova imali su osećaj da se događa čudo, poput onog opisanog u Bibliji kada je Hrist pretvorio vodu u vino.

Samo ovaj put tečnost ružine boje potekla je iz njihovih – česama! I to svih, u kuhinji, kupatilu, pa čak i u baštama. Ko je hteo čuveno vino "Lambrusco" nije morao ovaj put da ga kupuje u flašama.

Ipak, kao i sva čuda i ovo je kratko trajalo, svega nekoloko sati.

Ovim nesvakidašnjim događajem bilo je pogođeno dvadesetak kuća.

Naime, usled kvara u lokalnoj vinariji oko 1.000 litara vina “Lambrusco”, spremnog za flaširanje, nekako je dospelo do vodovoda i dvadesetak domova.

Uprava ovog grada udaljenog oko 15 km od Modene, da bi smirila građane, izdala je i zvanično saopštenje u kome stoji da ovo “curenje” nije izazvalo nikakve zdravstvene posledice.

ŠTA SE DOGODILO

Kako je vinarija Cantina Settecani saopštila “čudo” se dogodilo usled kvara na ventilu u krugu pranja unutar linije za flaširanje. Vino Lambrusco Grasparossa, lokalni specijalitet, prolazio je kroz gradske cevovode zbog svog pritiska, navodi se u izjavi vinarije koju je dobio CNN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading