Jedni paniče, drugi bludniče: "Koronapo*n" najgledaniji na Pornhab-u!

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

08.03.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus izazvao je pometnju nakon što se proširio na više od 80 zemalja širom sveta. I dok mnogi paniče, ima i onih koji zahvaljujući smrtonosnom virusu na PornHub-u pronalaze ostvarenje svojih snova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Naime, poslednjih dana su veoma aktuelni "koronavirus pornići", tačnije filmovi za odrasle u kojima glavni akteri nose zaštitna odela.

Na ovoj mreži već je okačeno više desetina filmova na ovu temu sa "veoma sočnim nazivima". Trenutno je među gledanijima film "Agent pregleda damu koja ima koronavirus" ali i film pod naslovom "Napušteni Vuhan".

Glumci u ovim ostvarenjima veruju da mnoge privlače seksi filmovi o koronavirusu na isti način kao što i plašljivci obožavaju horor filmove.

- Svi mi tražimo nešto što će učiniti da se osećamo živo. Koronavirus je trenutno nešto što stvara strah kod ljudi. Misterija koju svi na svetu žele da otkriju - rekla je glumica Spajsi koja je glumila u nekoliko filmova o koroni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading