(FOTO) Prešla pola sveta da tu popije svoje prvo pivo, a ralog za to je genijalan!

Autor: novosti.rs

Razonoda

23.02.2020

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerka iz Velike Britanije Izabel Kejsi proputovala je 7500 kilometara da bi, kao punoletna osoba, svoje prvo pivo popila u pabu u kom je neočekivano rođena pre 18 godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izabel je rođena 14. februara 2002. godine u Hartford Mil pabu u Vajtonu, nedaleko od Kembridža. Porodica se 2006. preselila u Vankuver, ali obećali su da će se vratiti kako bi proslavili ćerkino punoletstvo.

- Popiće pintu (malo više od pola litra) Grin King IPA piva jer je to deo našeg nasleđa - rekao je Izabelin otac Nil.

Njegova supruga Nikola, tada medicinska sestra u obližnjoj bolnici Papvort, osetila je snažne kontrakcije dok je pila kafu u pabu sa prijateljima.

Kada je stigao Nil, krenuli su prema bolnici, ali je Nikoli na parkingu pukao vodenjak pa se vratila u pab i tu rodila Izabel, zbog čega su kasnije odlučili da će njihova ćerka prvu pintu piva da popije upravo u tom engleskom pabu.

- Oduvek sam verovao u engleski i evropski način odgajanja mladih kada je posredi sigurno konzumiranje alkohola. Uz to, reč je o pivu koje se prilično razlikuje od hladnog gaziranog kanadskog piva - rekao je Nil, koji je i sam bio naučnik u kliničkoj bolnici Papvort.

Mlada Izabel, koja se nada da će sledeće godine u Britaniji upisati studije biologije, rekla je da je bila jako uzbuđena što se vratila na mesto gde je rođena i da je "priča o njenom kul detinjstvu u Engleskoj postala svojevrstan zaštitni znak njenih žurki u Kanadi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading