Pobegao kao đavo od krsta! Krenuo da je siluje, ona počela da kašlje i rekla da ima koronavirus

Autor: Index.hr

Razonoda

04.02.2020

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Kineskinja oterala je navodno muškarca koji je hteo da je seksualno napastvuje tako što je počela da kašlje i rekla da se upravo vratila iz Vuhana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustarcija

Osumnjičeni, kog je policija imenovala kao 25-godipnjeg Siaoa, provalio je prošlog petka u spavaću sobu žrtve, koja živi u gradu Jingshan u blizini Vuhana.

Kada ju je napao, žena je u očaju povikala da se upravo vratila iz Vuhana, grada koji se smatra epicentrom novog koronavirusa.

- Zarazila sam se. U kućnom sam karantinu - rekla je ona zatim je počela da kašlje i pritom pokušala da odgurne Siaoa koji ju je zgrabio za vrat i rukom prekrio usta, saopštila je lokalna polcija.

Kada je Siao čuo tvrdnju svoje žrtve da se zarazila koronavirusom, uplašio se i pobegao. Ali, pre toga je navodno zkrao 3.080 juana (oko 400 evra), piše "Dejli mejl".

Siao se u pratnji svog oca predao u ponedeljak policiji. Priznao je krivicu i sada se nalazi u pritvoru.

Da podsetimo, u Kini sve više raste broj osoba zaraženih koronavirusom. Do sada je od posledica te bolesti umrlo najmanje 427 osoba, a zaraženo je preko 20.000.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading