(VIDEO) Najdeblji dečak na svetu imao je 192 kg: Sada je neviđeno smršao i izgleda OVAKO!

Autor: Daily Mail

Razonoda

29.01.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arja Permana (14) je jeo samo nezdravu hranu, kupao se u malom bazenu u dvorištu, nije čak ni u školu išao, jer je hodanje bilo ozbiljan izazov za njega, a takav način života doveo ga je do toga da ima 192 kilograma i "titulu" najdebljeg dečaka na svetu.

Foto: youtube.com/Barcroft TV
Arja Permana...

- On za jedan obrok jede ono što pojedu dve osobe. Uvek je umoran i žali se da ne može udahnuti kako treba. Samo jede i spava ili se satima kupa u bazenu - rekla je jednom prilikom njegova mama za strane medije.

Lekar mu je jednog dana uveo ozbiljnu dijetu koja se bazira na voću i povrću, morao je svakodnevno da šeta, trenira, pliva, a nakon četiri meseca izgubio je devet kilograma.

Njegovi roditelji i te kako su bili zabrinuti za zdravlje svog sina, pa su u razgovoru sa lekarima odlučili podvrgnuti ga operaciji koja će mu spasiti život.

Dečak je pre dve godine operisan, a u trenutku intervencije imao je 186 kilograma, a mesec dana nakon operacije težio je 169 kilograma.

RepublikaFoto: youtube.com/Barcroft TV
Arja Permana...

Njegova mama kaže da je Arja i dalje gladan, ali da njegov želudac jednostavno ne može više primiti onoliko hrane koliko je on unosio pre operacije.

Do sada je Arja Permana nakon operacije uspeo da smrša 108 kilograma, a očekuje ga operacija zatezanja kože koja sa njega visi kao posledica naglog mršavljenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading