Plan koji ledi krv u žilama: Najpoznatiji mason otkriva da će Treći svetski rat dovesti do vladivine Lucifera

Autor:

Razonoda

21.01.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji i najuticajniji mason svih vremena Albert Pajk 1871. godine napisao je pismo italijanskom političaru Đuzepeu Maciniju, u kojem je otkrio planove za Treći svetski rat.

RepublikaFoto: wikimedia/albert pike
Albert Pajk

Pajkovo pismo bilo je izloženo u biblioteci Britanskog muzeja u Londonu do 1977. godine, kada je misteriozno nestalo i sklonjeno od očiju javnosti.

Iako je pismo uklonjeno, njegov sadržaj je poznat jer su ga preneli brojni istraživači koji su se bavili masonima. Stoga vam prenosimo najvažnije delove:

-  Dragi brate Macini,

da bismo zavladali svetom moramo da izazovemo tri svetska rata. Treći mora biti protiv muslimana. A potom ćemo izazvati veliku ekonomsku krizu, pa glad. To su preduslovi za uvođenje svetske diktature.

Prvi svetski rat mora biti ostvaren kako bi omogućio iluminatima da zbace s položaja moći ruske careve i time Rusiju učine tvrđavom ateističkog komunizma. Razilaženje i neslaganje između britanskog i nemačkog carstva, uzrokovano agentima iluminata, biće uzeto kao uzrok za taj rat. Na kraju rata uspostavit će se komunizam kako bi se preko njega uništilo i druge vlade te oslabili uticaji religije.

Drugi svetski rat treba biti podstaknut iskorišćavanjem razlika između fašista i političkih cionista. Taj rat treba da bude uspostavljen na takav način da za posledicu ima uništenje nacizma te jačanje cionizma u toj meri da omogući uspostavljanje suverene države Izrael u Palestini. Tokom drugog svetskog rata međunarodni komunizam mora postati toliko jak da bude protivteža hrišćanstvu, koje će biti skrajnuto sve do trenutka kada će biti potrebno za konačnu socijalnu kataklizmu.

 

 

Treći svetski rat mora biti izazavan iskorišćavanjem različitosti, uzrokovanih agenturom iluminata, između političkih cionista i vođa islamskog sveta. Rat treba da bude vođen na takav način da se islam i politički cionizam međusobno unište. U međuvremenu, ostale će nacije, još jednom podeljene po tom pitanju, biti prisiljene boriti se do račke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenost... Zavadićemo nihiliste i ateiste; napravićemo ogromnu socijalnu kataklizmu koja će u svojim strahotama, narodima jasno pokazati učinak potpunog ateizma, izvor divljaštva i najkrvavijeg previranja.

Tada će širom sveta građani biti  prinuđeni braniti se od revolucionarnih svetskih manjina, istrebiti te uništitelje civilizacije, i gomile, razočarane hrišćanstvom, čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smera i cilja, žudeći za idealom, ali ne znajući na šta bi usmerili svoje obožavanje, primit će istinsko svetlo kroz univerzalnu objavu čistog Luciferovog nauka koji će napokon biti iznesen pred javnost. Ta će objava biti rezultat opšteg reakcionarnog pokreta koji će uslijediti nakon uništenja i hrišćanstva i ateizma, oba istovremeno pobeđena i iskorenjena - stoji u pismu.

Ono što je napisao Albert Pajk deluje kao pakleni plan koji je osmišljen gotovo pre vek i po i koji nepogrešivo radi toliko dugo. Da li će na kraju u potpunosti biti ostvaren, pokazaće vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

21.01.2020 16:10

A zaboravio je da objavi kad će 4 svetski rat i zbog čega tad.