(FOTO) Odaberite čarobni predmet i otkrijte da li 2020. donosi razočarenje ili ostvarenje svih želja

Autor:

Razonoda

04.01.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odaberite jedan magičan predmet i saznajte što vas očekuje u 2020. godini. Svaki nosi posebnu poruku i određuje posebnu sudbinu.

Ako ste izabrali:

1. ŠEŠIR

Ukoliko ste izabrali ovaj čarobni šešir, vi ste osoba kojoj su emocije osnovna osobina kojom se vodite kroz skoro sve životne situacije. Mislite da su svi na ovom svetu na neki način dobri i zbog toga često ispaštate.

Činite toliko dobrih dela drugim ljudima i trudite se da svima bude dobro, dok istovremeno zanemarujete sebe, misleći da će nekada doći vaših pet minuta i da će se svako dobro delo vratiti, ali tih pet minuta su sve dalje s tim načinom razmišljanja.

Vaša budućnost je jako svetla, ali je izuzetno važno da naučite da ne verujete previše ljudima oko sebe, te da se pre svega posvetite sebi i svojim potrebama pa tek onda drugima. Na taj način će vam svaki novi dan budućnosti koja je pred vama, biti bolji od prethodnog.

Kada je u pitanju ljubav, ukoliko želite da vam osoba koja vas trenutno privlači, uzvrati iste emocije, morate napraviti prvi korak i na taj način započeti najbolju ljubavnu priču za godinu pred vama.

2. ČAROBNI ŠTAPIĆ

Vama su svojstveni optimizam, mašta i osećaj za lepotu, imate živahan karakter, pun energije i to inspiriše ljude. Sve što se događa u vašem životu, vrlo je zanimljivo za ljude koji vas okružuju.

Dosada je vaš smrtni neprijatelj, vaš život je zbog toga pun događaja i avantura. Tražiti ih – to je vaš moto. A, uostalom, sve moguće avanture vas same pronalaze. Vi niste neko koga drži mesto, živite za trenutak i sve što je originalno i puno utisaka, donosi vam radost u životu.

Vi ste osoba koja ima mnogo sreće u životu i ona vas prati na skoro svakom koraku, tako da nekada jednostavno znate da ne morate skoro ništa da radite, a da ipak dobijete sve što poželite. Zbog toga će i godina pred vama biti veoma uspešna.

Kada su u pitanju posao i finansije, nećete imati skoro nikakvih problema jer vam sledi period u kojem nećete morati previše da brinete o novcu, jer će vam finansije pristizati sa skoro svih strana. Ovo će biti više nego uspešna godina.

Međutim, kada govorimo o ljubavi, moraćete prvo da prođete kroz patnju i razočaranje s jednom osobom, a tek nakon toga ćete sresti svoju srodnu dušu. Godina pred vama je idealna prilika za ostvarenje uspeha na ljubavnom planu.

3. KNJIGA

Vi ste otvorena i iskrena osoba. Nikad ne pokušavate da sakrijete istinu, kakva god ona bila. Nemate skrivenih namera i zlih misli. Ne bojite se da budete svoji, ne stavljate maske i možda baš u tome leži vaša neverovatna sposobnost u preživljavanju uspona i padova. Za vas se sreća i zadovoljstvo kriju u malim stvarima.

Vaša sudbina u ovoj godini je takva da ćete biti nagrađeni za sva dobra dela učinjena do sada. Uložili ste vreme i trud kako biste usrećili ljude i zbog toga vam pristižu blagoslovi.

Upoznaćete mnogo novih, ali i boljih ljudi među kojima će i biti vaša srodna duša s kojom ćete napokon shvatiti zašto ni sa kim pre nije uspelo i uživaćete u svakom zajedničkom trenutku.

Finansijsko stanje biće stabilno. Ova godina trebalo bi da bude prava godina za ostvarenje svih ciljeva i snova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading