(VIDEO) "Plavi zrak", ultimativna teorija zavere

Autor:

Razonoda

25.12.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Plavi zrak", engleski "Blue beam", je teorija zavere koju je otkrio kanadski novinar Serž Mona sredinom devestih godina prošlog veka. Ovaj projekat predstavlja do sada najkompletnije razrađen plan kako da se uspostavi Svetska vlada pod kontrolom male bogate i moćne elite.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Serž Mona je 1994. godine objavio knjigu "Project Blue Beam (NASA)- Projekat Plavi zrak (NASA)" u kojoj je detaljno izneo sve informacije do kojih je došao tokom svog istraživačkog rada.

Ovaj projekat se bazira na visokoj tehnologiji i hologramskoj projekciji koja treba da stvori lažnu sliku o invaziji vanzemaljaca, nebeskim pojavama osnivača velikih religija (Buda, Isus, Muhamed, Krišna), a sve sa ciljem da se svet ujedini.

RepublikaFoto: youtube.com/ Balkan UFO
Serž Mona

Plan koji je razradila svetska elita deluje vrlo jednostavno. Uz pomoć razvijene hologramske projekcije najpre bi se prikazala navodna invazija vanzemaljaca na planetu zemlju. Slike užasa i nemoći pred stranom silom bile bi preko medija podeljenje širom sveta, pa bi usledio poziv za ujedinjenjem čitave planete kako bi se ljudska vrsta odbranila od vanzemaljaca.

Takođe preko holograma, u različitim delovima sveta pojavili bi se Isus, Buda, Muhamed, Mojsije, koji bi na posebnim jezicima pozivali čovečanstvo ujedini i formira novu, jedinstvenu svetsku religiju.

Da ova teorija zavere ima uporište u realnosti govori i činjenica da se 2015. godine na nebu iznad Moldavije pojavila projekcija Isusovog raspeća. Svi svetski mediji su izvrestili o ovom događaju, između ostalih i naš javni servis koji je preneo izjavu tamošnjeg sveštenika da pojava "predstavlja božji znak da se učvrstimo u veri".

Detaljnije informacije o projektu "Blue Beam" pogledajte u kratkom filmu koji vam prenosimo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading