Neverovatan slučaj: Posle 10 godina pronašli leš u zamrzivaču i pored njega overenu izjavu od notara

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

21.12.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Džin Suron-Meters umrla u novembru, policija iz grada Tuela u Juti pronašla je telo njenog supruga Pola u zamrzivaču u njihovoj kući.

RepublikaFoto: Photo by Danielle Dolson on Unsplash
Foto: Ilustracija

Policija je pronašla i overenu Polovu izjavu, odnosno dokument u kojem stoji da supruga nije odgovorna za njegovu smrt, prenose mediji.

Istražitelji su ove nedelje objavili kako veruju da je Pol Meters umro pre deset godina i da istražuju mogućnost da je supruga nakon njegove smrti nastavila da prima njegovu penziju.

Narednik Džeremi Hensen iz policijske stanice Tuela rekao je da su istražitelji poslali sudski upit i da sada čekaju finansijsku dokumentaciju.

Policija smatra da je Pol Meters umro između 4. februara 2009. i 8. marta 2009. i da je bolovao od terminalne bolesti. Pre nego što je preminuo, Meters je napisao izjavu da supruga nije odgovorna za njegovu smrt i overio ju je kod notara u decembru 2008.

- Istražitelji su pronašli notarku koja je overila Metersovu izjavu, ali je rekla kako je nije ni pažljivo pročitala, nego je samo udarila pečat - kazao je Hensen.

Džin Suron-Meters (75) umrla je od, čini se, prirodnih uzroka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading