Evo šta oblik usana govori o vama

Autor:

Razonoda

11.12.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usne su deo na licu koji nakon očiju prvo privuče pažnju. Sledeći put kada vam se pogled zaustavi na nečijim usnama, imajte na umu da njihov oblik može puno toga da otkrije o ličnosti sa kojoj ste u kontaktu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Široke usne govore o osobi sa velikim krugom prijatelja, perfekcionistima punima života, spremnim da ostvare sve svoje snove.

Tanke usne, s druge strane, ukazuju na osobu koja je mirna, uravnotežena i intuitivna, vrlo posvećena detaljima, koja će napraviti pravi korak u najboljem mogućem trenutku. Na prvi pogled ove osobe deluju skromno, onei imaju puno ambicije i vrlo su borbene za ostvarenje svojih ciljeva.

Pune usne simbol su hrabrosti i poverenja, a obično ih imaju vrlo samopouzdani ljudi koji mogu rešiti i najzamršenije probleme. Često se osobe sa ovakvim usnama sreću među vodećim ljudima u kompanijama.

Usne u obliku srca ukazuju na nezavisne, zavodljive osobe koje se prepuštaju strastima u svemu što rade. Bez problema preuzimaju odgovornost za sve što rade, a imaju izraženu potrebu za ljubavi i povezivanje. Izuzetno su brižne i porodica im je najvažnija oblast kojoj žele da se posvete u životu.

Usne okrenute prema dole daju tužan izraz lica, povučenost i tajanstvenost, ali su to zapravo veseljaci koji vas uvek mogu nasmejati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading