(FOTO) Duša preslatka! Ovom štencu rep raste NA GLAVI

Autor: Republika

Razonoda

14.11.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čini se da su pogrešno složili psa, uvek čitajte upustva ljudi!", rekao je jedan od članova iz ekipe za spasavanje životinja koja je pronašla neobičnog psića koji se mrznuo na ulici u Misuriju.

RepublikaFoto: facebook.com/Mac the pitbull

Oni su priču o psu objavili na Facebooku, gde aktivno prikupljaju novac za lečenje povrede koju pas ima na nozi.

- Pitanje od milion dolara jeste da li je rep funkcionalan i da li pas može mahati njime? E pa, rep nije povezan ni sa čim i nema nikakve prave koristi osim što ga čini najposebnijim ljubimcem na svetu! - napisali su pronalazači psa.

Veterinari koji su pregledali psa kazali su kako trenutno nema pravog razloga za uklanjanje "repa jednoroga", jer on ne stvara komplikacije malenom psiću, a on se svakako ne prestaje kretati i ponašati kao i svako drugo razigrano štene.

- Psa još uvek nije moguće usvojiti, zadržaćemo ga dok ne odraste i dok se ne uverimo da mu ovaj rep ne stvara nikakav problem. On je jedan od najboljih primera načina na koji pomažemo životinjama i veoma smo zahvalni što imamo priliku biti deo njegovog putovanja - rekli su oni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading